Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013


ΑΣΕ ΜΑΣ ΧΑΜΩ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ!

Νοεμβρης στο ξεκίνημα του στη χώρα του ΠΟΤΕ, στη χώρα της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ των κατοίκων της, στη χώρα που ενώ όπως λέει η παλιά παροιμία «ο κόσμος καίγεται…» η κυβέρνηση της, η υποτιθέμενη δηλαδή κυβέρνηση, είναι ο άλλος πρωταγωνιστής της παροιμίας, είναι δηλαδή η «γριά που το… λούζει».
Τον τελευταίο καιρό η χώρα συγκλονίζεται από γεγονότα τα οποία θυμίζουν άλλες εποχές, άλλες καταστάσεις.
Ο κοσμάκης σταυροκοπιέται τόσο για όλα όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του, όσο και για την αβεβαιότητα για το τι τον περιμένει, ΤΙ νέα «ευεργετικά» μέτρα θα πάρουν ΕΚΕΙΝΟΙ που καθημερινά προσπαθούν να τον πείσουν πως κάνουν το καλύτερο.
Βγήκε λοιπόν ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή και, ξεχνώντας ΤΙ έχει κάνει αυτός και οι υπόλοιποι που στρογγυλοκάθονται και παίρνουν μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ, όπως και πάρα πολλά άλλα, τι είπε;
«Είμαι 15 μήνες πρωθυπουργός.
Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία. Και σας το λέω τώρα που τα γεγονότα είναι νωπά» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Αναφερόμενος στη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, ο κ. Σαμαράς απευθύνει μήνυμα ενότητας λέγοντας: «Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και ενότητα και εμπιστοσύνη των Ελλήνων στον τόπο τους και των ξένων στην Ελλάδα» υπογράμμισε.
«Οι Έλληνες είναι ενωμένοι κατά της βίας.
Θα έλεγα ότι είναι λαϊκή εντολή αυτή, λαϊκή απαίτηση. Όπως είναι και ξεκάθαρη η θέση της κυβέρνησης να είμαστε ανελέητοι εναντίον των πρωταιτίων.
Υπάρχει ψυχική οδύνη για κάθε θύμα και ιδιαίτερα γι’ αυτά τα τρία τα νέα παλικάρια που πεθάνανε» ανέφερε.
Αυτό που κάνουν κάποιοι αυτή τη στιγμή -συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός- είναι «σαν να ανάβεις σπίρτο σε μια πυριτιδαποθήκη, σε μια στιγμή μάλιστα που έχουμε τόσες φωτιές άλλες οικονομικές μπροστά μας». (ΠΗΓΗ in.gr)
ΣΟΒΑΡΑ:
ΕΙΣΑΙ 15 μήνες πρωθυπουργός, αλλά, ΕΙΣΑΙ και υπεύθυνος ΕΣΥ και η «παιδική χαρά» που την λέτε όλοι κυβέρνηση (τρομάρα σας) για τα μύρια όσα.
Για ΠΟΙΑ δημοκρατία μιλάτε όλο θράσος;
Για εκείνη που τη διαλύσατε;
Για ΠΟΙΑ «εγκληματική βία (υπάρχει και μη εγκληματική;)»;
Για τη ΔΙΚΗ σας;
Γιατί οι 5000 αυτοκτονίες εξαιτίας των πολιτικών σας, μη μου πείτε ότι δεν είναι εγκλήματα που έχετε σαν Κυβέρνηση διαπράξει….
Αυτά βέβαια τα φιλαράκια σας οι δημοσιογραφάρες των καναλιών που «επιδοτείτε», τα θάβουν με κάθε επιμέλεια για να μην χαλάσουν το image σας, και πέσετε καμία μονάδα στις δημοσκοπήσεις….
Επίσης, και οι κόλακες σας, τα κομματόσκυλα που έχετε αμολυτά παντού, φροντίζουν (όσο μπορούν ) να μην γίνεται πολύς θόρυβος και ξυπνήσει ο λαός που κοιμάται στον καναπέ.
Το τρέμετε αυτό το ξύπνημα.
Για ΠΟΙΑ σταθερότητα και ενότητα μιλάτε τη στιγμή που έχετε διαλύσει τα πάντα, έχετε διχάσει τον κόσμο κάνοντας του ΑΝΕΡΓΟΥΣ να κοιτούν με φθόνο εκείνους που έχουν κάποιον μισθό ΠΕΙΝΑΣ από εκείνους που αντί να τους κάνουν να μπορούν να ζήσουν, τους χρεώνουν περισσότερο οδηγώντας τους ένας Θεός ξέρει που.
ΠΟΙΑ εμπιστοσύνη να έχουν οι έλληνες στον τόπο τους, όταν ΕΣΕΙΣ τον έχετε μεταμορφώσει σε «λύκο» έτοιμο να τους φάει;
Οι έλληνες ΕΙΝΑΙ ενωμένοι κατά της βίας, μόνο που ΔΕΝ μπορούν να αντιμετωπίσουν τη ΔΙΚΗ σας βία, τη βία των 300.
ΘΑ είστε «ανελέητοι» εναντίων ΠΟΙΩΝ;
Των πρωταιτίων;
Μα είστε ανελέητοι, αλλά εναντίον ΟΛΟΥ του λαού, και ιδιαίτερα εκείνων που Δεν έχουν πλέον καμία «άμυνα».
Άντε να μη συνεχίσω!
Γι αυτό σου λέω ρε Αντώνη, ΑΣΕ ΜΑΣ ΧΑΜΩ και μη μας δουλεύεις.
Και αν θέλεις κάποτε να αρχίσει ο κόσμος να σας πιστεύει, ξεκίνα να τιμωρείς πρώτα ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ .
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου