Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει για τις 28 Σεπτεμβρίου η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει για τις 28 Σεπτεμβρίου η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων.
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τον ελληνικό λαό η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις τέσσερις το απόγευμα. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΕΕΔ, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ' επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.
Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Είναι στη βουλή και γενικά στην εξουσία της Χώρας ή δύνανται να είναι στην εξουσία της Χώρας.
Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα.
Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες. Εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και με την πιο αγαθή προαίρεση, απλώς αποτελούν δικαιολογίες μη συμμετοχής.
Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου